Boek en CD presentatie in Historisch Centrum Overijssel te Zwolle op 13 juni 2013.

Klik hier voor de inleiding verzorgd door musicologe Dr. Ulrike Hascher-Burger.

Boek en Cd Gregoriaans en Moderne Devotie in de Lage Landen

Het boek Liederen van Licht en Troost, Gregoriaans en Moderne Devotie in de Lage Landen, uitgegeven door Key2Singing, is uit! Dit bestond nog niet eerder: een selectie van gregoriaans en liederen uit handschriften van de Moderne Devotie in full color facsimile, met transcriptie en vertaling van de teksten en een uitgebreide handleiding over het lezen van de neumen en andere notatiewijzen die we in deze handschriften tegenkomen. De selectie bestaat uit de (meeste) liederen van het concertprogramma van Trigon, aangevuld met bijvoorbeeld nog andere versies van hetzelfde lied en een aantal één- en tweestemmige kerstliederen in het Middelnederlands en het Latijn. De inleiding bevat informatie over de Moderne Devotie en over de handschriften. Een must voor ieder die geïnteresseerd is in middeleeuwse muziek en gregoriaans!
Het boek wordt geleverd in een zing-vriendelijke ringband of een luxe gebonden uitgave met harde kaft. Geeft u bij de bestelling aan welke uitgave u wenst: harde kaft en/of ringband.

De Cd, [zie cover] bevat opnames van het programma "Liederen van licht en troost" en is verschenen bij Aliud Records. De teksten van de liederen (in het Nederlands en het Latijn) worden in het cd-boekje afgedrukt, met een vertaling in het Engels. Bijna alle liederen die op de Cd staan, staan ook in het boek, in het originele handschrift dus!
Voorproefje van deze Cd: Allen mijn troost

De Kosten
Boek: Ringband uitgave € 25.00;; Harde kaft uitgave € 30.00
Cd: € 20,00
Verzendkosten
Cd: NL € 3,50; Europa € 6,00
Boek of Boek+CD: NL € 5,00; ; Europa € 10,50
Bij grotere orders gelden afwijkende verzendkosten! Neem dan eerst aub contact op.
Bestellen
U kunt het boek en/of de cd bestellen per e-mail, waarin u het volgende vermeldt:
- Of u het boek, de cd of beide bestelt,
- Hoeveel exemplaren u bestelt,
- Uw naam, adres en e-mailadres.
U maakt vervolgens het verschuldigde bedrag over op bankrekening met IBAN: NL90 INGB 000 530 7889 ten name van Stichting Key2Singing met vermelding cd en/of boek en uw adres.
Voor bestelling buitenland BIC code: INGBNL2A

Het boek en/of de cd worden u dan toegezonden.

Let op: Kosten van verzending via reguliere post-koerier. Bij grotere orders of bij afwijkende bezorging neemt u dan eerst contact op!